Kylpyhuone ja sauna

Tee kodistasi paikka, jossa tuntuu hyvältä olla

Sauna

Sauna

Annamme mielellämme ideoita mieltymyksienne mukaisesti.Teemme vaikka halutessanne kylpyhuoneesta Roomalaisenkylpylän, vain mielikuvitus on rajana!

Tutustumme kohteeseen asiakkaalle sopivaan ajankohtaan. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakkaan antama mielikuva meille on lähtökohta remontin suunnittelulle. Autamme tarpeen tullen suunnittelussa, pienistä yksityiskohdista aina kokonaisuuteen asti. Kohteeseen tutustuminen antaa tarvittavat tiedot tarkkaan kirjalliseen tarjoukseen.

Aloitamme remontin huolellisella suojauksella. Kulkuväylät suojataan, remontoitava tila osastoidaan rakennuspölyltä. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia ja VTT:n hyväksymiä materiaaleja.

Vastaamme tarvittaessa materiaalihankinnoista ja varmistamme niiden saatavuuden.

VEDENERISTYS

on ainekerros, joka saumoineen kestää jatkuvaa kastumista ja jonka tehtävänä on estää nestemäisen veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen painovoiman tai kapilaarivoiman vaikutuksesta, kun rakenteen pinta kastuu.

Märkätilojen lattioissa ja seinissä tulee aina käyttää vedeneristettä. Noudatamme märkätiloja koskevia määräyksiä ja ohjeita. RakMk/C2, 1998, RIL 107-200, RT 84-10759, RT 84-10806, KH 92-00341, RATU 63-0118.

Vedeneristystyö on työvaihe, joka täytyy tarkastaa. Tarkistuksen suorittaa yleensä taloyhtiön isännöitsijä tai vedeneristyksen tarkistukseen oikeutettu henkilö.

Huolehdimme kohteen vaatimat tarkistukset. Remonttijätteet toimitetaan jäteasemalle.
Saneerattava kohde luovutetaan käyttövalmiina tai sopimuksen mukaan.